Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

La 72 ani şi 8 luni, ieşeanul Aurel Niamţu a primit „Golden Buzz” la „Românii au talent” de la Pro TV, ajungând direct în semifinale



În emisiunea „Românii au talent” difuzată pe 18 martie 2022 la Pro TV, ieşeanul Aurel Niamţu a convins-o pe Andra să apese Butonul Auriu şi să-l trimită direct în semifinale pe talentatul interpret de muzică uşoară din „Oraşul celor Şapte Coline”. La o vârstă respectabilă, dar cu o voce tinerească, ca la 30 ani, Aurel Niamţu, care a participat şi la multe manifestări culturale organizate de Liga Scriitorilor Români – Filiala Iaşi-Nord Est a menţionat pe marea scenă de la Pro TV că a cântat de-a lungul timpului, ca artist liber-profesionist alături de Angela Similea, Corina Chiriac, Marina Voica, Dan Spătaru şi de bunul său prieten Aurelian Andreescu, din păcate plecat prea devreme în lumea de dincolo. A abandonat meseria de ospătar la un moment dat şi s-a dedicat muzicii şi de peste 50 ani face acelaşi lucru, pe marele sau mai micile scene muzicale din România.       
„Sunt mândră și onorată ca să fac acest lucru…” a comentat Andra după ce a apăsat cu toată puterea Butonul Auriu de la masa juriului”Poate este cel mai aplaudat golden buzz de la Românii au talent”, a mai spus şi Pavel Bartoș.        
De remarcat că, în 2014, Aurel Niamţu a participat, tot la Pro TV, la emisiunea „Vocea României”, ajungând până în semifinale.
„Am cântat acum piesa Totuşi te iubesc a unui compozitor moldovean, care acum este în Marea Britabie. Mi s-a cerut în continuare vreo 3 melodii pe care Pro TV să le aleagă pentru semifinala din mai, poate şi pentru marea finală, unde îmi doresc să ajung. Îmi doresc să cuceresc şi un premiu, pentru asta mâ pregătesc în permanenţă. Voi fi tot timpul alături de cultura ieşeană şi sunt mândru să sunt ieşean”, ne-a declarat la finalul emisiunii „Leul” Aurel Niamţu, născut în iulie 1949, în zodia Leului.         
Mult succes domnule Aurel, pe marea scenă a vieţii de artist!         

(DAN TEODORESCU – 19  martie 2022)

Sursa foto PRO TV – Romanii au talent

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni