Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iulie 2024

Comunicat de presă – Cel mai nou număr Scena.ro nr. 54 (4)/2021


Ultimul număr din acest an, Scena.ro nr. 54 (4)/2021, intră în librării în timpul desfășurării Festivalului Național de Teatru, ediția a 31-a, o ediție integral virtuală din cauza restricțiilor sanitare. Cu această ocazie, revista Scena.ro este lansată virtual în cadrul FNT, alături de cele mai importante publicații teatrale ale anului:

Numărul 54 (4)/2021 include ancheta ”Ce mai înseamnă azi recunoaștere, valoare, succes?”, o serie de pagini speciale dedicate lansării Dicționarului Multimedia al Teatrului Românesc #100, cronici de spectacol și de festival, eseuri pe teme de dans, scenografie, istoria teatrului.

Pe coperta revistei apare actrița de etnie romă Alina Șerban, purtând un costum creat de scenografa Cristina Milea pentru Șarlatan.ro, fotografiile fiind realizate de Bogdan Dincă. Costumul atrage atenția asupra unei păsări rare, pe cale de dispariție, Dropia, iar ședința foto a avut loc pe acoperișul Teatrului Național din București, unde în această lună, Alina Șerban își face debutul cu noua producție ”Cel mai bun copil din lume” scrisă, regizată și interpretată de ea.

***

Vă reamintim că începând din 2021, cel de al 13-lea an de apariție, Scena.ro dezvoltă conceptul de interactivitate prin includerea în articolele în print a unor coduri QR care pot fi citite direct cu camera foto sau cu aplicația QRCode descărcată gratuit în orice telefon smart sau tabletă. Cititorul poate astfel să adauge articolului pe care îl citește informații foto, video sau articole complementare, prin intermediul device-ului electronic preferat. Acest nou instrument de navigare asigură și legătura permanentă dintre conținutul editorial care apare exclusiv în ediția în print a Scena.ro și conținutul diferit care apare online pe site-ul www.revistascena.ro.

Scena.ro este editată de Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS). Revista este un proiect independent, care depinde de cititorii săi. Am lansat deja campania de abonamente pentru 2022: pentru abonare trimite un email pe adresa scena.ro@gmail.ro cu numele complet și adresa, urmând să primești instrucțiuni pentru efectuarea plății. Abonamentul reînnoit costă 60 lei, iar un abonament nou 65 lei. Abonează-te și tu pentru a primi toate numerele din acest an!

„Proiect editorial finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional”.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni