Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

20 iunie 2024

Poveștile Academiei – un serial radio în premieră!


Cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la înființarea Academiei Române, propunem un serial audio în premieră: POVEȘTILE ACADEMIEI ROMÂNE în fiecare duminică în cadrul emisiunii CU…MINTE DE WEEKEND la Radio România Cultural!

Inițial ”Cu…minte de duminică” devenită apoi  „Cu..minte de weekend”, emisiunea se difuzează pe postul Radio România Cultural  din septembrie 2008, în fiecare sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 12.00 şi este realizată de Andreea Ionescu.

Rubrica „Poveștile Academiei” din cadrul emisiunii este realizată de Mădălina Corina Diaconu și se va difuza în fiecare duminică în jurul orei 11.

„Cu..minte de weekend” este o emisiune tip magazin, live, de divertisment cultural, ce-și propune ca printr-o formulă relaxată, ce  cuprinde diverse genuri publicistice (instantanee, reportaje, relatări de la fața locului, interviuri, concursuri etc) să informeze asupra vieții culturale în general și asupra celei de week-end în special. Astfel propune: întoarceri la biblioteca de acasă. Istorii pe scurt și restituiri obligatorii.Teatru și deopotrivă film. Arta în toate formele ei de manifestare. Muzee si expoziții. Gânduri, mărturii, amintiri.

link audio

https://www.radioromaniacultural.ro/audio-povestile-academiei-romane-i/

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni