Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

17 aprilie 2024

Marcel Iureș revine pe scenă, după o pauză de un an, și o face la Teatrul Colibri Craiova


COMUNICAT

La un an de la întreruperea Stagiunii Colibri.ACTul4, în contextul pandemiei de COVID-19, și tot atâta timp de când nu a urcat pe scenă, actorul Marcel Iureș revine la Teatrul Colibri Craiova, instituție ce reia seria spectacolelor pentru adulți și tineri, susținute aici de Teatrul ACT București încă din anul 2014.

Așteptarea a luat sfârșit, iar de (re)întâlnirea cu actorii Marcel Iureș, Ruxandra Maniu și spectacolul Moș Nichifor ne vom bucura în doar câteva zile. Spectacolul, adaptare după „Moș Nichifor Coțcariul“ de Ion Creangă, regia Alexandru Dabija, costume Manuela Pungan, este programat joi, 25 februarie 2021, la ora 19:00. Prima reprezentație, în premieră la Craiova, a fost pe scena păpușilor, în februarie 2019.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani!

Pe lângă umor și surprinzătoarea filosofie, opera lui Creangă are și o puternică dimensiune erotică. Oralitatea lui provocatoare a trecut în proză distilându-se într-o dramaturgie aluzivă, insinuantă și plină de umor. Moș Nichifor este un spectacol despre întâlnirea dintre două generații și confruntarea între două feluri de a vedea lumea: una conservatoare, ironic-tradiționalistă și una modernă, agresivă în fragilitatea ei.“ www.teatrulact.ro

30 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

ATENȚIE:

• se ocupă doar 30% din capacitatea sălii, numărul maxim admis de persoane fiind de 90;

• purtarea măștii este obligatorie;

• accesul în sală se face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic;

• se stă doar pe rândurile pare, distanțarea fizică în sală făcându-se și prin păstrarea a 3 scaune libere între spectatori. Un adult poate sta lângă maximum 2 minori.

• nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

• după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni