Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 iulie 2024

Întâlnire istorică a patrioților români cu Ministrul Afacerilor Interne!


În urma dialogului cu domnul ministru Marcel Vela, s-a inițiat o întâlnire între domnia sa și patrioții români, este pentru prima dată în istoria post decembristă… o întâlnire publică de asemenea anvergură… cu un oficial al Guvernului. Domnul ministru Marcel Vela primește delegația patrioților români în fața ministerului, în stradă… așa s-a convenit, vom avea un dialog la vedere… despre valorile naționale, reînvierea spiritului național românesc, iubitor al marilor culturi ale lumii, îi vom înmâna Magna Carta a culturii și istoriei naționale, vor răsuna cântece patriotice, îi vom aduce mândrul Tricolor, vom rosti un jurământ pentru neam și țară…!
Vom stărui pe lângă domnul ministru să ne permită amplasarea grupului statuar… Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan în fața Ministerului Afacerilor Interne, i-am aduna pe martirii risipiți prin pământul Transilvaniei și i-am pune coroană în inima țării…!

Nu vor lipsi colindele străbune, vom fi îmbrăcați în portul popular… mai vechi decât piramidele din Egipt, dăm un semn că patrioții români au încredere în misiunea istorică a domnului ministru Marcel Vela…!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni