Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iunie 2024

Expoziţia Internaţională de Securitate 2019 de la Londra


În zilele de 3-4 decembrie a.c. la Centrul Expoziţional Olympia din Londra (Marea Britanie) a avut loc Expoziţia Internaţională de Securitate 2019, un eveniment special care a reunit personal din sectorul guvernamental, Industrie, sectorul militar, securitatea cibernetică, mediul academic şi consumatori spre a dezbate provocările actuale la adresa securităţii şi de a se informa asupra celor mai recente tehnologii din domeniul securităţii.

În cele două zile ale expoziţiei au avut loc mai multe conferinţe: Summitul Contra-terorismul global, Conferinţa Protejând Locurile aglomerate, Summitul global Infracţiunea gravă şi Crima Organizată, Conferinţa Securitatea Cibernetică etc.

O zonă a spaţiului expoziţional a fost desemnată pentru prezentarea de drone şi tehnologie împotriva dronelor.

La expoziţie au participat peste 375 de furnizori internaţionali care au prezentat produse recunoscute la nivel mondial, un număr de peste 13500 de vizitatori, 200+ vorbitori experţi.

Canada, SUA şi UE au avut câte un pavilion prezent la expoziţie.

Paralel cu Expoziţia Internaţională de Securitate în aceeaşi locaţie s-a desfăşurat şi Expoziţia Intervenţie în caz de Dezastre 2019 sub deviza:a pregăti, răspunde, proteja, recupera.

Partenerul oficial de Caritate al evenimentului a fost organizaţia Care of Police Survivors iar principalul partener media, publicaţia International Security Journal.

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni