Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Târgul Internaţional de Turism de la Londra 2019


În zilele de 4-6 noiembrie a.c. la Londra (Anglia) a avut loc Târgul Internațional de Turism (WTM 2019), ajuns la a 40-a aniversare. Acesta s-a desfășurat la Complexul Expozițional ExCel și a reunit peste cinci mii de expozanți din peste 180 de țări și regiuni.

Anul acesta Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds din Londra a expus o operă de ceară reprezentând pe ASR regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord care a fost foarte populară printre vizitatori.

La standul Bulgariei a avut loc zilnic degustare din faimoasele vinuri bulgăreşti, şi a fost interpretată muzică populară şi dans tradiţional bulgăresc.

La standul Poloniei s-a organizat o tombolă de extrageri de călătorii în diferite oraşe ale Poloniei în prezenţa Ambasadorului Poloniei la Londra.

La un stand din pavilionul Slovaciei doamna Maria Murarikova, artistă a folclorului popular, câştigătoare a numeroase premii internaţionale, a avut expuse lucrări în turtă dulce.

În fiecare zi au avut loc Festivaluri şi evenimente organizate de numeroase ţări pentru a prezenta cultura, muzica, haine tradiţionale şi preparate gastronomice, băuturi specifice.

Printre cei care participă la Târg sunt companii cunoscute de turism, proprietari de hoteluri, profesioniști din industria turismului, ambasadori, miniștri ai turismului.

World Travel Market este o mini-călătorie în jurul lumii, o posibilitate de a explora frumuseţea diversităţii culturilor într-un timp relativ scurt.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni