Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iunie 2024

Teatrul Colibri turează motoarele pentru noua stagiune! Din 21 septembrie, poveștile și păpușile se reîntorc pe scenă.


COMUNICAT

După maratonul Puppets Occupy Street – REvolution Edition 2019, festival cu peste 400 de evenimente, zeci de mii de spectatori, artiști și companii de teatru private din 23 de țări, pe care l-a încheiat la 1 septembrie, Teatrul pentru copii și tineret Colibri are deja pregătite poveștile Stagiunii 2019/2020. Pornește într-o nouă aventură creativă cu spectacole la sediu, ateliere de creație, participări la festivaluri la Cluj-Napoca, Slatina, Arad, Timișoara.

Sâmbătă, 14 septembrie 2019, va prezenta spectacolul De-a capra cu trei iezi la WonderPUCK Street Festival – ediția a III-a, în Cluj-Napoca, la invitația Teatrului de Păpuși „Puck“.
Miercuri, 18 septembrie 2019, un alt spectacol din repertoriul Colibri va călători, de această dată la Slatina. Este vorba despre Prietenii Motanului Încălțat, spectacol inclus de Centrul Judeţean de Artă şi Cultură Olt în programul Festivalului de Arte şi Tradiţii Româneşti, alături de ateliere de creație și animație stradală (18 – 19 septembrie).

Din 21 septembrie, se vor relua spectacolele la sediul teatrului, astfel:

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 18:00 – Cenușăreasa
Duminică, 22 septembrie, ora 11:00 – De-a capra cu trei iezi
Sâmbătă, 28 septembrie, ora 18:00 – Prietenii Motanului Încălțat
Duminică, 22 septembrie, ora 11:00 – Ursul păcălit de vulpe

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri. Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

De asemenea, de luni, 23 septembrie, de la ora 00:01, vor începe înscrierile la atelierele de creație din cadrul Fabricii de povești electroColibri, din prima serie a Stagiunii 2019 / 2020.

Participările la festivaluri vor continua și luna viitoare. Primul popas va fi făcut la Arad, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EUROMARIONETE“ – ediția 20, marți, 2 octombrie, cu Puiul de Om din Cartea Junglei, spectacol care a doua zi, miercuri, 3 octombrie, va fi văzut de publicul din Timișoara, la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ – ediția a IV – a. Două săptămâni mai târziu, miercuri, 16 octombrie, trupa Teatrului Colibri revine la Cluj-Napoca, de data aceasta cu spectacolul Chirița în Iași, la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck“ – ediția 18.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni