COMUNICAT DE PRESĂ

169 avenue Labrie  Laval, Quebec                                                                                                                         H7N 3G5, Canada   Tel. +1.514.961.90.91                                                                                                                  E-mail: contact@ajrp.org

12 septembrie 2019

Să protejăm casa în care au locuit scriitorul Victor Eftimiu şi poetul Cezar  Ivănescu!

Casa din Bucureşti, strada Silvestru nr. 50, sector 2, construită în anul 1894, în prezent monument istoric, este în pericol de a fi distrusă ca urmare a începerii construirii unui bloc în imediata apropiere.   Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni atrage atenţia opiniei publice asupra acestui caz, care însă este departe de a fi unic şi cere intervenţia imediată a autorităţilor competente pentru oprirea lucrărilor şi efectuarea unei analize aprofundate.

« Dorim ca politica urbanistică a Bucureştiului să ţină cont de valorile istorice şi culturale inestimabile existente prin eliminarea dezvoltării imobiliare haotice şi fără scrupule. » a declarat Cristian Bucur, preşedintele AJRP.

Biroul de presă al Asociaţiei Jurnaliştilor Români de Pretutindeni

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni,