Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 iunie 2024

Super experimente știinţifice dedicate copiilor vin în Centrul Comercial Auchan Craioviţa !


COMUNICAT

În data de 07 septembrie 2019, Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit un program de super experimente știintifice dedicate copiilor şi un atelier de robotică în intervalul orar 17:00-20:00 !

Copilăria timpurie este o perioadă de dezvoltare importantă în viaţa unui copil, perioadă în care acesta deprinde abilităţi de învăţare şi gândire, dar şi în care îşi dezvoltă inteligenţa emoţională şi socială. Astfel, în data de 07 septembrie, Centrul Comercial Auchan Craioviţa organizează în intervalul orar 17:00-20:00 un eveniment dedicat experimentelor știinţifice explicate pe înţelesul copiilor şi un atelier de robotică în cadrul căruia copiii vor realiza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

În colaborare cu partenerii noștri Fastrackids Craiova stimulăm creativitatea copiilor în cadrul modului de știinţă unde aceștia învaţă să facă diferenţa dintre descoperiri şi invenţii. Copiii vor formula și ipoteze testate prin experimente ştiinţifice distractive cu produse de uz casnic, precum sarea, oţetul, amidonul alimentar sau detergentul de rufe! Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 4 și 14 ani.

Evenimentul se va desfășura într-un cadru tematic special amenajat in galeria comercială, unde copiii se pot bucura și de un candy bar creat special pentru ei. La atelier vom încălzi atmosfera cu multe surprize și concursuri cu premii.

Haideti să descoperim tainele știinţei prin joc !

Regăsiţi vizualul evenimentului atașat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni