Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iulie 2024

Sunetele planetelor și muzică electronică într-un concert marca The Deep Sound of Space


COMUNICAT DE PRESĂ

Miercuri, 9 Octombrie 2019, începând cu ora 18:30, vă așteptăm în București la o experiență unică, la Arcub, în Sala de spectacole. Un concert de muzică electronică The Deep Sound of SpaceLIVE, concept unic  prin tematică și includerea în muzica albumului a fragmentelor de sunete produse de planete dar și a diverselor  sunete din spațiu. ( https://www.instagram.com/the_deep_sound_of_space )

Teaser evenimenthttps://www.youtube.com/watch?v=1Df5Ekn_-J8

Piesele ce vor alcatui programul concertului fac parte din noul album intitulat  “3 6 9”, care va fi lansat în luna septembrie 2019. Primul clip video al acestui album este creația artistului vizual Matei Băcanu și este dedicat piesei Afterman. Întregul clip este o animație 3D care surprinde în profunzime conceptul unei rase umane post apocaliptice bazată pe existența acestei rase hibride prin sunet. (https://www.instagram.com/unmatei )

The Deep Sound of Space este un proiect muzical conceptual, creat de Peter Gate, care îmbină muzica electronică cu inserții melodic clasice, având în centrul creației dorința de inovare iar universul ca sursă de inspirație. (https://www.facebook.com/thedeepsoundofspace)

The Deep Sound of Space este o continuare a proiectului de excelență The Deep Sound of Maramureș, un proiect inclus în cursurile profesorului Lee Blackstone de la New York State University, SUA.

Acest proiect care a promovat valorile României și ale Maramureșului prin sunetele tradiționale îmbinate cu muzica experimental-electronică,  s-a bucurat de un success internațional în numeroase concerte în țară și străinatate, și totodata în trasmisia specială la New York. (https://soundcloud.com/petergate )

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet. Preț bilet 50 de RON.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Data și ora: 09 Octombrie 2019, 18:30.

Locație: Sala de Spectacole, Arcub, str. Lipscani nr. 84-90, București

Parteneri: Comics Didactic, Matei Băcanu, Iulia Gorneanu, Romanian Design, Bau Handler Group

Parteneri media: Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Telekom Electronic Beats, IA Bilet, Radio România Cultural, Radio Prodiaspora, Ziarul Miorita SUA.

https://www.youtube.com/watch?v=1Df5Ekn_-J8&feature=youtu.be

 

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni