Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 aprilie 2024

4 zile pana la Fall in Love Festival


COMUNICAT

Programul concertelor de la Fall in Love Festival

Transport gratuit catre festival

Bilete pe zile si reguli de acces

All you need is love. And a ticket. Or two. FALL IN LOVE. Come together

Au mai ramas doar 4 zile pana la startul primei editii a Fall in Love Festival de la Palatul Mogosoaia, unde peste 40 de artisti vor urca pe cele trei scene ale evenimentului, pe 31 august si 1 septembrie 2019.

Energia concertelor va fi completata de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, loc de joaca pentru copii, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.

Pe Scena Principala” de la Fall in Love Festival: vor urca nume cunoscute ale industriei muzicale internationale: Liam Gallagher (UK), Disclosure DJ set (UK), Underworld (UK), Kaiser Chiefs (UK), De La Soul (SUA) si Kovacs (NL).

Pe Scena „Radio Guerrilla” de la Fall in Love Festival: vor canta unii dintre cei mai apreciati artisti romani: Suie Paparude, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Firma, Soundopamine, Jurjak, Karpov not Kasparov, Otherside, Space Roosters.

Pe Scena Telekom Electronic Beats: vor veni unii dintre cei mai cunoscuti DJ straini si romani: Ambiq – in formula live (GER, adica triada Max Loderbauer, Samuel Rohrer si Claudio Puntin), Andrey Pushkarev (RU), Barnt (GER), Burnt Friedman live (GER), Christopher Ledger (GER), Claro Intelecto (UK), Idriss D (IT), Kenny Larkin (SUA), Lil Louis (SUA), Omar S (SUA), Rhadoo (Ro), Ada Kaleh (Ro), Borusiade (Ro), Corp showcase (Admina, Chlorys si Cosima), Cosmin TRG (Ro), Dragutesku (Ro), EllieN (Ro), Faster (Ro), Jay Bliss (Ro), JB (Ro), Khidja (Ro), Kosmogonik (live, Ro) si Paul Popa (Ro).

Programul concertelor de la Fall in Love Festival, pe zile si ore

SAMBATA, 31 august 2019

Main Stage

14:00 J THE FUNKY BEAR

16:45 SOUNDOPAMINE

18:15 DE LA SOUL

20:00 – UNDERWORLD

22:15 – DISCLOSURE DJ set

Radio Guerrilla” Stage

16:00 – SPACE ROOSTERS

17:30 – OTHERSIDE

19:15 – KARPOV NOT KASPAROV

21:30 – SUIE PAPARUDE

TEB Stage

17:00 EllieN

18:00 – CORP (COSIMA, ADMINA, CHLORYS)

19:00 – AMBIQ LIVE

20:00 – PAUL POPA

21:30 – CLARO INTELECTO LIVE

22:30 – ANDREY PUSHKAREV

00:00 – CHRISTOPHER LEDGER

02:00 – IDRISS D

03:30 – RHADOO

06:30 – FASTER

08:30 – DRAGUTESKU

DUMINICA, 1 septembrie 2019

Main Stage

14:00 – DJ RUKY

16:45 – JURJAK

18:15 – KOVACS

20:00 – KAISER CHIEFS

22:00 – LIAM GALLAGHER

Radio Guerrilla” Stage

17:30 – THE MONO JACKS

19:15 – ROBIN AND THE BACKSTABBERS

21:30 – FiRMA

TEB Stage

17:00 – JB

18:00 – ADA KALEH / JAY BLISS

19:30 – BURNT FRIEDMAN LIVE

20:15 – KOSMOGONIK LIVE

21:00 – KHIDJA

22:30 – BARNT

00:00 – COSMIN TRG / BORUSIADE

01:30 – KENNY LARKIN

03:00 – OMAR S

05:00 – end – LIL LOUIS

Transport gratuit catre festival

In perioada festivalului Fall in Love, pe 31 august – 1 septembrie 2019, participantii la eveniment care si-au cumparat abonamente sau bilete in avans vor beneficia de transport gratuit, tur-retur.

Microbuzele puse la dispozitia lor vor putea fi luate de la statiile de metrou 1 Mai si Intermodal Straulesti si vor circula in intervalul orar 14:00 – 01:00, cu plecare la fiecare 15 – 20 de minute.

Festivalierii care doresc sa se bucure de natura si sa fie mai prietenosi cu mediul sunt incurajati sa vina cu biciclete, organizatorii punand la dispozitia lor spatii dedicate pentru parcarea acestora.

Bilete pentru o zi de festival

Pentru Fall in Love Festival 2019, pe langa abonamente, au fost puse in vanzare si bilete individuale pentru fiecare zi de festival si pentru scena dedicata muzicii electronice:

Biletele pentru o zi de festival, acces general, pot fi achizitionate:

  • Online, in avans, de pe fallinlovefestival.ro (in sectiunea din site dedicata biletelor), de pe Bilete.ro sau din reteaua nationala Bilete.ro, la pretul de 119 de lei/ buc.

  • La intrarea in festival la pretul de 150 lei/ buc.

Bilete afterparty (cu intrare in festival dupa ora 00:00), ce pot fi achizitionate numai de la intrarea in festival – la pretul de 70 lei/ buc.

Abonamente pentru editia 2019 a Festivalului Fall in Love pot fi luate:

Abonamente Fall in Love, acces general (pentru ambele zile de festival, 31 august – 1 septembrie 2019):

  • Online, in avans, de pe fallinlovefestival.ro (in sectiunea din site dedicata biletelor), de pe Bilete.ro sau din reteaua nationala Bilete.ro, la pretul de 179 lei/ buc.

  • La intrarea in festival la pretul de 250 lei/ buc.

Abonamente VIP Fall in Love (pentru ambele zile de festival, 31 august – 1 septembrie 2019):

  • Online, in avans, de pe fallinlovefestival.ro (in sectiunea din site dedicata biletelor), de pe Bilete.ro sau din reteaua nationala Bilete.ro, la pretul de 300 lei/ buc.

  • La intrarea in festival la pretul de 450 lei/ buc.

Reguli generale de acces la Fall in Love Festival 2019 pentru publicul larg

Accesul in locatia festivalului este conditionata de detinerea unui bilet de acces sau a unui abonament de festival pentru 2 zile, valid, care a fost achizitionat prin intermediul www.bilete.ro sau prin reteaua www.bilete.ro (prin casierii proprii bilete.ro si retelele de magazine partenere Inmedio & Relay, Germanos, Posta Romana), a unei invitatii sau a unei acreditari. Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.

Pentru a putea intra in spatiul special amenajat pentru festival, publicul trebuie sa prezinte in zona de acces (Info Point-ul Fall in Love Festival) un bilet sau o invitatie valabila. Acestea vor fi preschimbate in bratara de acces.

Purtarea bratarii este obligatorie pe toata durata festivalului (ambele zile ale evenimentului), iar aceasta va fi verificata atat la fiecare intrare in festival, cat si in interiorul acestuia. Participantii sunt in exclusivitate raspunzatori pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bratarii. Ruperea, deteriorarea sau pierderea bratarii anuleaza dreptul de participare al posesorului in festival. Pentru a reintra va fi nevoie de achizitionarea unui nou bilet/ abonament si preschimbarea acestuia intr-o noua bratara. Bratarile nu sunt transmisibile si permit accesul doar in zonele marcate corespunzator.

Zona de acces in festival va fi amplasat la intrarea principala in Palatul Mogosoaia, din strada str. Valea Parcului nr. 1, Mogosoaia.

Info Point-ul Fall in Love Festival va fi amplasat in interiorul perimetrului festivalului.

  • Programul de functionare al Info Point-ului: sambata (31 august) si duminica (1 septembrie), intre 14:00 – 00:00

Reguli foto-video pentru publicul general. Este interzis accesul in zona de festival cu aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu binoclu.

Mancare si bauturi: este interzis accesul cu mancare si bautura in zona de festival. La Fall in Love va exista o zona de food special amenajata, care va functiona pe intreaga durata a festivalului. Astfel, cei sositi la Palatul Mogosoaia se vor putea bucura de un spatiu dedicat preparatelor culinare si bauturilor.

Participantii la Fall in Love sunt obligati sa se supuna controlului corporal sumar.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate intr-o stare avansata de ebrietate sau a participantilor sub 16 ani neinsotiti de un adult (sau care nu au la ei o Declaratie pe proprie raspundere din partea parintilor/ tutorilor, semnata de un parinte/ tutore legal, prin care li se permite participarea).

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult cu un bilet valid si cu o copie a unui act doveditor a varstei copilului. Un parinte/ tutore poate insoti cel mult trei minori. Parintii sau insotitorii sunt responsabili pentru siguranta copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor. Minorii insotiti pana la 12 ani vor beneficia de bilete gratuite. Un parinte/ tutore poate insoti cel mult 3 minori cu varsta mai mica de 14 ani.

Accesul minorilor intre 12 – 16 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fara reducere) si numai in compania unui parinte/ tutore.

Accesul minorilor intre 14 – 18 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fara reducere) si a actului de identitate. Minorii insotiti pana la 12 ani vor beneficia de bilete gratuite. Un parinte/ tutore poate insoti cel mult 3 minori cu varsta mai mica de 14 ani.

Accesul minorilor intre 16 – 18 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fara reducere), a actului de identitate si a Declaratie pe proprie raspundere din partea parintilor/ tutorilor, semnata de un parinte/ tutore legal, prin care li se permite participarea. Declaratia poate fi descarcata de pe website-ul festivalului, din sectiunea Info/ Terms & Conditions/ punctul 4.

Accesul cu carucioare pentru copii este permis.

Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase: articole pirotehnice (artificii), cutite, arme, bate si alte obiecte contondente, orice fel de recipiente de sticla (inclusiv sticle de parfum sau de crema) sau metal, brichete metalice, droguri, materiale inflamabile sau explozive, spray-uri, umbrele, umbrele pliabile (recomandam utilizarea pelerinelor de ploaie), selfie sticks, orice tip de obiecte care ii pot rani pe alti participanti, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, binoclu, alcool, mancare, sticle sau conserve, animale, spray-uri, stick-ere, mobilier de gradina, sisteme de sunet profesionale, drone, bannere sustinute de bete, lasere, biciclete, role, skater-e, goarne si vuvuzele, monede si orice fel de substante interzise prin lege.

Accesul cu animale de companie NU este permis in perimetrul festivalului.

Regulamentul complet al Festivalului Fall in Love poate fi consultat de pe website-ul oficial al evenimenutului, din sectiunea Info/ Terms and conditions: https://fallinlovefestival.ro/info

Facebook page Fall in Love: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/

Facebook event Fall in Love Festival 2019: https://www.facebook.com/events/453311248831569/

Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/

Twitter: https://twitter.com/FallInLoveFest1

Despre Fall in Love Festival:

FALL IN LOVE FESTIVAL isi va deschide portile in perioada 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoaia, pentru a sarbatori trecerea de la ultima zi de vara la prima zi de toamna, intr-un decor de poveste, alaturi de unii dintre cei mai iubiti muzicieni ai momentului.

Cei indragostiti de muzica si de vibe-urile pline de energie ale verii, pot marca incheierea sezonului prin participarea la cel dintai festival al toamnei: Fall in Love, locul in care se pot indragosti de sound-urile muzicienilor straini si romani, de natura in care vor dansa pe ritmurile unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, de peisajul plin de poveste al domeniului uneia dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania – Palatul Mogosoaia.

Cei indragostiti de romantismul si de bogatia culorilor toamnei, se vor putea bucura de splendoarea ei la Fall in Love Festival, locul in care vor rasuna primele melodii ale acestui anotimp, in care se vor putea delecta cu concerte, evenimente alternative, specialitati culinare, experiente amuzante si cu plimbari in parcul secular al domeniului Mogosoaia.

La Fall in Love, festivalierii se vor putea indragosti de arhitectura, de cultura, de natura, de prieteni, de straini, de viata si de muzica plina de energie.

Pe durata celor doua zile ale evenimentului, petrecute la minunatul domeniu Mogosoaia, participantii se vor bucura de artistii si de DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, dar si de o serie de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.

Despre domeniul Mogosoaia:

Concertele si activitatile alternative din cele doua zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania – Palatul Mogosoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de Bucuresti, intr-un parc secular aflat pe malul stang al raului Colentina, domeniul a ramas martor la povestile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Palatul Mogosoaia este o adevarata capodopera, fiind inregistrata pe lista nationala a monumentelor istorice. A fost construita intre 1698 si 1702 de catre Constantin Brancoveanu in asa-numitul stil renascentist sau stil brancovenesc, o combinatie de elemente venetiene si otomane. Palatul poarta numele vaduvei boierului roman Mogos, care detinea pamantul pe care a fost construita cladirea.

Despre organizator:

Dragostea pentru muzica si diversitate au fost bazele pentru ALive, un brand care se poate mandri azi cu o echipa ce insumeaza 18 ani de experienta in organizarea unor show-uri de amploare in cadrul a peste 200 de evenimente (concerte/ festivaluri/ evenimente corporate) si reprezentatii cu nume precum: Morcheeba, Kings Of Leon, Placebo, LP, Moby, Gorillaz Sound System, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Jamie Woon, Jessie Ware, Moderat, Peter Bjorn and John, Sono, Buena Vista Social Club, printre altii.

In parteneriat cu McCann PR:

McCann PR, desemnata agentia anului in Romania, este membra a McCann Erickson Romania si afiliata la reteaua internationala Weber Shandwick. Cu peste 15 ani de experienta pe piata de comunicare, McCann PR este pe locul 1 in Romania dupa cifra de afaceri, clienti si recunoastere, conform Topului Anual al Agentiilor de PR.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni