Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 martie 2024

Spectacol de teatru – jazz (premieră)


Un atelier inedit de tearu și jazz se desfășoară chiar acum pe cuprinsul Festivalului de Film și Istorii Râșnov. Actori coordonați de regizorul Adrian Sitaru și muzicieni pregătiți de pianistul Mircea Tiberian lucrează împreună în cadrul acestei rezidențe creative pentru a găsi noi formule de expresivitate.

Mai multe nu vă putem divulga, însă de sunteți curioși, rezultatul acestui atelier va fi prezentat la cald, pe scena Scena mare a Festivalului de Film și Istorii în seara zilei de duminică, 28 iulie, de la ora 20:00.

Atelierul este organizat în parteneriat cu Academia ICon Arts, face parte totodată și din Festivalul ICon Arts Transilvania, Ediția a XVII-a și este o premieră în rândul master class-urilor desfășurate tot în această perioadă în Sudul Transilvaniei.

Vă așteptăm la premieră!

—-

Despre Festivalul ICon Arts Transilvania 2019

Festivalul ICon Arts va oferi publicului un regal de trei săptămâni de muzică clasică și jazz, arte contemporane, premiere artistice și happening-uri itinerante în compania artelor, meșteșugurilor și tradițiilor locale.

ICon Arts, unul dintre cele mai longevive festivaluri dedicate artelor contemporane din România, va avea loc în acest an în perioada 22 iulie – 10 august la adăpostul bisericilor fortificate din Sudul Transilvaniei, în saloanele conacelor istorice și în grădinile cetăților din 12 localități de poveste: Alma Vii, Biertan, Criț, Dealu Frumos, Mălăncrav, Mediaș, Meșendorf, Râșnov, Richiș, Sibiu, Sighișoara și Viscri, unde aproape în fiecare zi un loc aparte va găzdui un eveniment special.

Mai multe amănunte despre program, pe www.iconarts.ro

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni