Go to ...
RSS Feed

Concert Smiley în Austria


Este unul dintre cei mai de succes artisti romani ai momentului. A adus ritm, culoare, originalitate si dezinvoltura pe scena muzicala din Romania. Piesele sale au urcat pe primele locuri in topurile muzicale si au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

In 2018, Smiley a facut un show total la Arenele Romane din Bucuresti, pentru al patrulea an consecutiv, si a fost primit cu aplauze la scena deschisa in 10 orase din Romania, de peste 30.000 de oameni, in primul sau Turneul National #Confesiune.

Sambata, 16 februarie 2019, Smiley va concerta la Graz, in Austria, alaturi de trupa sa, cea mai buna trupa de instrumentisti din sud-estul Europei.

Va fi un concert cu momente artistice spectaculoase, cu povesti dincolo de muzica si show. Artistul va canta cele mai populare piese din intreaga sa cariera solo pe note din prezent, alaturi de hiturile celui mai recent album – „Confesiune”.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Tatomir Ion-Marius,

Romanian Press Correspondent, member of Romanian Journalists without Borders Association (A.J.R.P.) (Canada).