Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

28 martie 2024

Comunicat de presă – Asociaţia jurnaliştilor români de pretutindeni

În data de 22 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea expoziţiei de fotografie Agerpres „România: Evoluţie” la Universitatea Concordia din centrul oraşului canadian Montreal. La eveniment au participat reprezentanţi ai Ambasadei României din Canada, ai Agerpres, jurnalişti, dar şi canadieni de origine română din Montreal.

Din partea Agerpres, redactorul şef Răzvan Chiriţă a împărtăşit participanţilor detalii despre realizarea fotografiilor şi a expoziţiei care a fost expusă într-o serie de ţări europene, dar şi la sediul Naţiunilor Unite din New York.

„Agerpres ne-a oferit ocazia de a înţelege mai bine semnificaţia Centenarului prin imaginile de o calitate excelentă. Dorim ca pe viitor colaborarea dintre noi să continue şi să dezvoltăm cât mai multe proiecte interesante”, a declarat Cristian Bucur, preşedintele Asociaţiei jurnaliştilor români de pretutindeni, cu sediul în Canada.

Organizată de către Asociaţia jurnaliştilor români de pretutindeni (AJRP), prezentarea expoziţiei va include sediile Ambasadei României din Ottawa şi Consulatului General al României la Montreal. În paralel cu expoziţia de fotografie va fi prezentat şi filmul „Marea Unire – România la 100 de ani”.

Cristian Bucur

Sursă: AGERPRES