Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 iulie 2024

Festivalul „Film 4 Fun” – filme, distracție și surprize la Sinaia


Comunicat
Cea de-a zecea ediție a festivalului de film „Film 4 Fun” se va desfășura în perioada 2-4 august 2018 la Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva și Muzeul – Castelul Știrbei. Această ediție aniversară își continuă tradiția, dar vine și cu surprize și promite să-și respecte ca de fiecare dată motto-ul: „Într-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne amuzăm!”.

Pe durata celor trei zile ale festivalului, publicul va avea ocazia să vadă filme de lung metraj de comedie românești, filme de scurt metraj pre-debut ale regizorilor conscarați precum și un debut al unei tinere regizoare. Anul acesta vom avea în premieră o secțiune de clipuri publicitare „Ads For Fun”, prezentată de Bogdan Naumovici. Tot în premieră ne vom bucura de expoziția de desene ale marelui actor Gheorghe Visu.

O altă surpriză pe care am pregătit-o pentru publicul nostru este spectacolul de teatru de comedie „Soți de vânzare”. Festivalul se va încheia cu un concert susținut de trupa Les Elephants Bizarres.

Parcul Ghica va găzdui o serie de activități culturale precum: concurs de cultură cinematografică, spectacol de teatru de păpuși dedicat copiilor, ședință de machiaj de efecte speciale și spectacol de lumini.

Pentru a sărbători împlinirea a 10 ani de la existența „Film 4 Fun”, vom avea ca invitați speciali prietenii festivalului, oameni care au fost alaturi de noi de-a lungul timpului, printre care se numără desigur personalități din lumea filmului si a teatrului, precum: Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Corina Dănilă, Marius Galea, Maria Radu, Irina Margareta Nistor, Ana Odagiu, Manuela Hărăbor, Lamia Beligan, Bogdan Naumovici și nu numai.

Festivalul „Film 4 Fun” este organizat de Fundația Cine Remember în parteneriat cu Primăria orașului Sinaia.

Festivalul de film de comedie Film4Fun, ajuns in anul Centenarului la cea de-a X –a editie, reuseste de fiecare data sa ne aduca tot mai aproape de eroii nostri din film. Este un festival pe care il sustinem din suflet si care completeaza lista evenimentelor menite sa ne arate lucrurile frumoase din viata noastra, asa cum o face si Sinaia Forever”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Intrarea este liberă pe toată durata festivalului.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/film4funro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni