Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

28 martie 2024

Saptamana cu spor si zambete la Teatrul Rosu


„O femeie împărţită la doi” – 23 Aprilie 2017, ora 17:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

„O femeie împărțită la doi”, de Ana Odagiu
Distribuția: Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pana, Vlad Trifaș
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu
Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își inchipuie ce se petrece pe la spatele său?
Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.
Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia “O femeie impărțită la doi”.
Preț bilet: 25 lei. Acces 15:30 – 16:45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
****

Teatru pentru copii: „Rapunzel” – 23 Aprilie 2017, ora 12:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31


Prințesa Rapunzel este răpită de mică și ţinută într-un turn de  vrăjitoarea Gothel! La împlinirea vârstei de 18 ani, Rapunzel o roagă pe „mama” ei să o lase să vadă felinarele zburătoare de la castel. Vrajitoarea o refuză, dar iată că în viața prințesei apare Flynn – nu, nu este un prinț ca în toate poveștile, ci un tâlhar din regat. Și așa începe aventura celor doi, aventură la care se alătură prietenul fetei, cameleonul Pascal, calul Maximus şi o bandă de răufăcători care îl urmăresc pe Flynn. Unde mai pui că și vrăjitoarea e pe urmele lor!
Preț bilet 25 lei. Acces 10:30 – 11:45. Rezervări 0723 196 376.
****

„La ginecolog” – 21 Aprilie 2017, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

DSC_2145
Regia: Alexandru Jitea. Cu: Corina Dragomir / Andreea Samson, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu / Mirela Jienescu, Diana Iarca, Alexandru Mike Gheorghiu


După „Feisbuc”, vă invităm „La Ginecolog”! O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene.
Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești!
Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară. Așteptăm să vă programați!
Preț bilet: 25 lei. Acces 18.30 – 19.45. Pentru rezervări: 0723.196.376.


****

„Soț de vânzare”- 14 Aprilie 2017, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

14-april
După Mihail Zadornov. Regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Marius Gîlea, Maria Radu.
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 18:30, iar rezervările se revendică până la 19:45. Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.
****

„Fuga de mariaj” – 13 Aprilie 2017, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

„În două fraze, ce te face pe tine fericit?”13-april
Jim O’Brian este un Don Juan sau, cel puțin, era, până când un atac cerebral îi schimbă total perspectiva în viață. Frustrat, lefter și fără posibilitatea de a mai munci, începe să pună la încercare răbdarea prietenului său cel mai bun, Max, care are, la rândul lui, probleme.
Max se sperie de evoluția relației cu iubita lui, Mandy, pentru că nu este genul lui să se așeze la casa sa, așa că face tot posibilul să scape de ea. Astfel, împreună cu Jim, pun la cale un plan diabolic de a-i da papucii acesteia.
Cu chiria rămasă în urmă cu două luni, Jim are nevoie de ajutor și asta cât mai repede. Mandy sugerează că Alison, sora lui Max, terapeută de meserie, ar fi rezolvarea tuturor problemelor lui Jim, însă Max nu vrea nici măcar să-l vadă în preajma acesteia. Alison nu este tocmai surioara de care Jim își aduce aminte, de când erau copii. Lucrurile nu merg deloc ca pe roate, iar planul celor doi e în pericol. Dragoste, zâmbete și prietenie.
Spectacol produs de Teatrul INDART. REGIA: Bogdan GAGU.
Distribuția: Alin Brancu, Eduard Bot, Cristina Diaconescu, Silvia Gagu. Muzica compusă de Daniel Simion.
Preț bilet 25 lei. Acces 18:30 – 19:45. Rezervări 0723 196 376.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni