Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 iulie 2024

Lansare de carte:“Drumul lung către suflet”


ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE DURABILĂ – “ROMÂNIA EUROPEANĂ” și

Teresa Tina anunţă lansarea romanelor “Drumul lung către suflet”- versiune bilingvă, româno-chineză si

Îngeri printre oameni” autor Dr. Sorin Godeanu

 

 

► Evenimentul va avea loc pe 10 februarie 2017, la orele 17.00, la librăria Cărturești din strada Verona

Interpreta de muzică populară românească şi muzică asiatică pop debutează în literatură

 

 

 

Romanul “Drumul lung către suflet”, scris în limbile română şi chineză, va fi prezentat publicului de către autoarea cărţii în data de 10 februarie 2017, la orele 17.00, la librăria Cărtureşti din Bucureşti

Teresa Tina, originară din judeţul Vâlcea, cunoscută ca interpretă de muzică populară românească şi muzică asiatică pop, debutează în literatură cu romanul “Drumul lung către suflet”.

Autoarea se identifică, în volumul de debut, cu stilul, pasiunea şi emoţiile transmise de către marea interpret asiatică Teresa Teng, căreia îi dedică romanul. Artista româncă preia cele mai cunoscute cântece ale Teresei Teng, care au impresionat până la lacrimi întreaga populaţie a Asiei de Est: China, Taiwan, Japonia, Singapore. De asemenea, Teresa Tina atribuie transformarea sa marii interprete asiatice.

Având un spirit veşnic tânăr şi însetat de cunoaştere, autoarea, Teresa Tina, cunoscătoare a limbii chineze, a făcut cercetări amănunţite cu privire la destinul celei ce a devenit Îngerul său protector. În acel moment a realizat că întâlnirea dintre cele două a fost predestinată, s-a întâmplat prin voinţă şi intervenţie divină, fapt dovedit de multitudinea de similarităţi existente.

Romanul “Drumul lung către suflet” prezintã publicului relația deosebită stabilită între două artiste care trăiesc în perioade şi culturi diferite.

 

In romanul “Ingeri printre oameni” avem satisfacţia de a ne întâlni cu o carte gândită şi scrisă cu inima. O carte despre viaţă. O viaţă care va nemuri prin volumul acesta, pentru că filele si rândurile sculptate pe hârtie au existenţă veşnică. Aşadar, faptele şi eroii care trăiesc între aceste coperţi au şansa plecării pe un drum fără sfârşit, adică în nemurire.

 

Persoană de contact: Gabriel Stancu 0727.222.864 tasteofromania@gmail.com

afis lansare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni