Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 martie 2024

S-a deschis Târgul Internațional de Turism din Londra (WTM 2016)


În zilele de 7-9 noiembrie a.c. la Complexul Expozițional ExCel din Londra (Anglia) are loc cel mai important târg de turism din lume ajuns la a 37-a ediție – World Travel Market.

La acesta participă companii, oameni de afaceri, profesioniști din industria turismului, miniștri ai turismului, ambasadori din numeroase state, fiind o oportunitate extraordinară pentru crearea și stabilirea de contacte și promovarea destinațiilor și ofertelor turistice. În urma evaluării opiniilor vizitatorilor și expozanților, în acest an Târgul va fi deschis timp de 3 zile, zilnic între orele 10.00 -19.00.
La Târg sunt prezenți peste 5000 de expozanți, reprezentând peste 180 de țări și regiuni. România este prezentă și în acest an cu multe standuri expoziționale.
Excelenta Sa Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, împreuna cu alte personalitati, printre care si legenda tenisului Romanesc Ilie Nastase, au vizitat standurile expozitionale ale Romaniei si i-au salutat pe cei care expun si promoveaza cultura Romaneasca in aceste zile la Targ.
Evenimentele continua la Complexul Expozitional ExCel intr-o atmosfera dinamica si placuta.

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

dscn4971dscn4979dscn5019

dscn5025 dscn5058 dscn5062

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni